what aaqua said.Hmm... Nah, ECTYApart. Smaller cake, more slices. Who wants that?
All things aside, I don't think Enes has a lot to learn from Memo.
Offense: Memo was a uniquely talented shooter for a 5 and Sloan used him to spread the floor. (10 times more pick&pops than pick&rolls with Deron.) His biggest strength was the 3-ball. (Remember Money?) The rest of what he did was usually in slo-mo. His O-IQ was higher than Enes's is right now, but that's not saying much.
In the paint, Enes already has more tricks up his sleeve than Memo ever did.
What's more, I suspect Enes doesn't have a lot to learn about being clutch either. That comes with personality & experience.
He already has a soft touch and I believe he will be a 3-pt threat someday. (Corbin!!)
Defense: Memo was a good one-on-one defender, but he was slow on help defense. He relied mainly on his size and was immovable most of the time; nevertheless, he struggled against faster/shooter bigs. Not much to learn there either.
On the whole, even though I'm still a Memo homer, I don't think he will have exclusive wisdom to share with Enes. Another big can teach Enes how to pass out of double teams, how to rotate, how to box out...
As for the big brother thing, there's a catch: Memo has openly spoken against the Islamist government and taken the secular side during the 2013 protests, whereas Enes has started a fresh affiliation with the Islamist "Hocaefendi movement." There's no guarantee they'll get along.
CAKAR Grandmaster Hocaefendiye büyük saygi, always saygi ve sevgi. Cakar turk kardesler kötülemek istememek, bu atilmak iftira demek. Arkadas benm dogrulara cevap verememek, üzerime iftira atmak. Ben Turk sporu sevmek, temizlemek istemek.
Always sevgi always saygi seni seveyorrum Turkiye, en buyuk turkiye
My last post on this thread :
CAKAR, now you're saying in Turkish above "I love Turkish sports." Aren't you the same guy who said a few posts above you have written all this BECAUSE OF "your hatred for Turkish sports?" Exact opposite now.
I would give a damn if you would love Turkish sports or not but that was THE reason you had presented for posting the anti-Turkish messages? Remember that?
Your situation is strange really, whatever your motive could be for starting all this awkward campaign and then changing your mind, you love , you don't love...
You need to understand that your posting picture of a leading Turkish sports figure was unnecessary and offensive to Turks (Turkish court proceedings are going on for the person; you are not in position to declare a person a criminal, that's only up to Turkish courts); mentioning leading public and religious figure as someone that "might" have paid you a million dollars, whatever you meant, was unnecessary and offensive to Turks (that man also is respected by many millions.)
There is no need to transform this forum to a "hey, we are hating Turks" platform so that perverts will surface like the one who expressed his fantasy with the 19 litre water, etc. Offensive, what you did.
You're writing in Turkish "always love... I love Turkey..." Really?
To Turkish fans here:
Karsinizdaki adam 60+ yasta, TR'de okunabilecek en iyi okuldan mezun (en yuksek puanla girilebilen, zeka ister, Ingilizce en iyi nerede ogrenebilecekse orası), sonra en ust seviye universiteden mezun, ileri gelen Amerikan sirketinde uzun seneler genel mudurluk yapmıs ust seviye yonetici.
Herhalde pek cogunuzun daha dunyaya gelmemis oldugu zamanda, eskiden lig maclarının oynandigi Spor Sergi'de basketbol oynamıs birisi. O zamandan beri yani.
Turklere hakaret edilen ortamda sessiz kalmamanız lazım. Adam olun. Onurlu olun. Cıvık olmayın.
Benimle kufurlesme yarışına girmeye kalkışmasın hicbir velet, sulalesinin bileceginden fazla kufuru bilir bizim nesil, sulalesinin girmis oldugu kavgalardan daha fazlasına da girmisizdir, halen de gireriz.
Benim kapımda bekleyen cok var o gibilerden, işe alınmak icin bekleyen, yabancı ulkede ogrendigi ilkel Ingilizce ile İngilizce bildigini zanneden. Bilirim o tipleri. Yaranmacı, ezik.
Icraatın kadar konu bir icraatın olsun memlekete bir faydan olmuş olsun da ondan sonra adam olup benim burada yaptıgım işi kınamaya kalkış, sesimi kesmeye yelten.
Ben burada bu tavrı koyuyorum, sana ne, sana mı soracağım, Allahın şahsiyetsiz eziği...
Sen ne bilirsin sen acaba Amerikan kültürü, oradaki toplumun yaşantısı vs hakkında, benim yanımda? Sen daha altındaki beze yaparken ben Amerikan medyasında makale yazıyordum. Haddini bil, saygılı ol. Bütün numaran çirkeflikse o tipleri çok fena yaparız ve gondeririz bizim nesil.
Benim sesimi kesmeye kalkışacak piçi görmek isterim ben.
Turklere Turkluge hakaret edilirken sesini çıkaramıyorsan, yoksa sende o, susar seyredersin yalnızca, başkası ne yazıyor, ogrenirsin.
Tom English fans here :Against the man in your 60 + years , the train can be read at the best graduate from school ( the high points that can be entered , intelligence , whether English where best to check Abilecekse there ), then the upper level graduate from college , a leading American companies long years, the General Directorate yapmýs top level admin .
None of that world, to suppose that many more of your time, formerly oynandig Sports League Matches played an exhibition basketball guy. Since then , I mean.
Turk insulted that you should remain silent in the media . Make the man . Be honorable . Do not be runny .
Do not attempt to enter the race with me kufurles hiçbir brat, swearing dynasty bileceginiz knows more than our generation dynasty that penetrated penetrated reservations exclude the more of a fight , we're still enter .
Here I have my door like that of waiting , waiting for work to be taken , the principles you learn in a foreign country when they thought I Speak English with English . I know the type. Yaranmac the loser.
Whether a subject of acts of execution until the country has been a benefit to get the guy after him and condemnation from my job here yaptıgım , attempted to cut my voice .
I 'm putting this attitude here , what , I 'm going to ask me , God's bland loser ...
You know what you wonder American culture, community life , etc. there on my side ? You further decorated under the American media while I was writing the article . Be yourself , be respectful . All those types of numbers çirkefliks 's too bad we do and we send our generation .
Will attempt to interrupt my voice , I would like to see the ******* .
While insulting to Turku do not remove the sound , or you , he thirsts You can watch only what somebody else says , do check .
Make the man . Be honorable . Do not be runny .
CAKAR, now you're saying in Turkish above "I love Turkish sports." Aren't you the same guy who said a few posts above you have written all this BECAUSE OF "your hatred for Turkish sports?" Exact opposite now.
I would give a damn if you would love Turkish sports or not but that was THE reason you had presented for posting the anti-Turkish messages? Remember that?
Your situation is strange really, whatever your motive could be for starting all this awkward campaign and then changing your mind, you love , you don't love...
You need to understand that your posting picture of a leading Turkish sports figure was unnecessary and offensive to Turks (Turkish court proceedings are going on for the person; you are not in position to declare a person a criminal, that's only up to Turkish courts); mentioning leading public and religious figure as someone that "might" have paid you a million dollars, whatever you meant, was unnecessary and offensive to Turks (that man also is respected by many millions.)
There is no need to transform this forum to a "hey, we are hating Turks" platform so that perverts will surface like the one who expressed his fantasy with the 19 litre water, etc. Offensive, what you did.
To Turkish fans here:
Karsinizdaki adam 60+ yasta, TR'de okunabilecek en iyi okuldan mezun (en yuksek puanla girilebilen, zeka ister, Ingilizce en iyi nerede ogrenebilecekse orası), sonra en ust seviye universiteden mezun, ileri gelen Amerikan sirketinde uzun seneler genel mudurluk yapmıs ust seviye yonetici.
Herhalde pek cogunuzun daha dunyaya gelmemis oldugu zamanda, eskiden lig maclarının oynandigi Spor Sergi'de basketbol oynamıs birisi. O zamandan beri yani.
Turklere hakaret edilen ortamda sessiz kalmamanız lazım. Adam olun. Onurlu olun. Cıvık olmayın.
Benimle kufurlesme yarışına girmeye kalkışmasın hicbir velet, sulalesinin bileceginden fazla kufuru bilir bizim nesil, sulalesinin girmis oldugu kavgalardan daha fazlasına da girmisizdir, halen de gireriz.
Benim kapımda bekleyen cok var o gibilerden, işe alınmak icin bekleyen, yabancı ulkede ogrendigi ilkel Ingilizce ile İngilizce bildigini zanneden. Bilirim o tipleri. Yaranmacı, ezik.
Icraatın kadar konu bir icraatın olsun memlekete bir faydan olmuş olsun da ondan sonra adam olup benim burada yaptıgım işi kınamaya kalkış, sesimi kesmeye yelten.
Ben burada bu tavrı koyuyorum, sana ne, sana mı soracağım, Allahın şahsiyetsiz eziği...
Sen ne bilirsin sen acaba Amerikan kültürü, oradaki toplumun yaşantısı vs hakkında, benim yanımda? Sen daha altındaki beze yaparken ben Amerikan medyasında makale yazıyordum. Haddini bil, saygılı ol. Bütün numaran çirkeflikse o tipleri çok fena yaparız ve gondeririz bizim nesil.
Turklere Turkluge hakaret edilirken sesini çıkaramıyorsan, yoksa sende o, susar seyredersin yalnızca, başkası ne yazıyor, ogrenirsin.
To Turkish fans here:
FB gave Kanter a royal screwing for he insisted on keeping his amateur status, which he did!
Fenerbahce just convinced the NCAA, which does not necessarily mean tha FB was right in its claims.
School fees paid = pro? That is poor logic!
Shame on you Nedim & Co for having tried to screw a young kid's career plans.
That was ruthless but HE prevailed!
now suffer in silence!
![]()
ölü taklidi yapın da gitsin bu troll.
piç diyor ona buna, karşısında kimler var bilmeden saygısızca.
küfür yarışıymış falan filan...
adam olan böyle konuşmaz.
60+ yaşında olan da böyle konuşmaz.
adam dövdüm, kendimi savunmuştum, karakolluk olduk; o şahsa bile böyle bir üslubum olmadı.
demem o ki insan bazı sözleri-davranışları düşmanına bile yakıştırmaz.
Gelmiş bu abimiz kemal yaşına? yersen. hiç inanmadım. 60 yaşına gelip kemalattan bu kadar yoksun kalana anca acırım.
en ufak adaptan mahrum, Türk Milleti'nin onurunu koruyacak!
Ahahaha
Sana mı kaldı bu?
Burada 8 yıldır sırf Türk diye Memo'nun ve şimdi EK'nın haklarını savunuruz.
Hatta sempati yaratsın diye Memo'ya haksızca yüklendiğimiz de oldu ki yerli taraftarları adamı savunsun diye...
Sen daha yeni gelmişsin... (daha fazlas açıklamaya gerek de yok ki!)
Hadi yavrum, hadi anam; Şefkat Tepesi başlamış hadi git takıl!
PS: Bu forumda Hafız-ı Kur'an bile var, neyin kafasısın sen?
ha bu arada sanatkar abilerimiz var, bendeniz de naçizane öğretim üyesiyim.
TOEFL belgemi katlayıp göndereceğim, sen takılırsın keyfince.
Ha istersen yazdığımkitaplar ile Almanca dil belgemi de vereyim.
maksat keyif olsun, zevk !!!
Kimse kimseye okuduğu okulla hava atmasın, bunun kadar ayıp bir şey tahayyül edemiyorum.
son olarak hepimiz için gelsin: Edep ya Hu!
Turklere hakaret edilirken zevklenen, daha cok aynı yonde katkı yapan, Turk dusmanları... Tarkanyan mı ne halt isen. Utanmadan bir de Turkce yazıyorsun; bari Turk cıkmasaydın, daha iyiydi. Sizin hayatınızdan fazla basketbol ve NBA bilirim ben. Trollmüş... You yourself are the biggest troll to the nation... and the greatest disgrace to Turkish language... Dön de yazdıklarına bak, her tarafından Turk dusmanlıgı fıskırıyor.
Burayı cevirmissiniz Turklere hakaret orjisine...
NCAA meselesinde vs yazdıklarınız da dogrudan yalan; yalanın ustadı olmussunuz.
Turkiye'nin ekmegini bir sekilde yemis ama oralarda Turk dusmanlıgından gecinen, o sayede ekmek yiyen surungen tip...
Her tarafın akademisyen olsa ne faydası olur memlekete... ancak zararı olur.
Yazdıklarımı begenmiyorsan, basa cıkamıyorsan ortaya koydugum verilerle, sinsice kulis yap aleyhimde, zanaatıdır o senin gibilerin.
Senin gibi bir tipin begenisine gore yazmak derdim yok, ben boyle yazıyorum, begenmezsen okumazsın.
Adam dovme lafını araya sokacak itin evladı varsa burada, bana bullying yapacak, o itin evladının kuyrugunu sıkıstırırım munasip yerine... Soz bak.
Adam dovecek o tarkanyan iti cıksın bakayım meydana goreyim ben o itin kim oldugunu. Hodri meydan tarkanyan karakteri.
Turklere karsı saygılı ol, terbiyesiz velet. Turkler hakkında konusurken iftira etmeyeceksin. Aleyhlerinde yayın yapıp zevklenmeyeceksin.
Bırakalım laf ebeliğini, ben senden daha iyi yaparım o edebiyatı da,
Somuta gelelim, ben bu thread'e baktıgımda neler gordum hatırlatayım da cevap ver:
- Nedir bu Fenerbahce Aziz Yıldırım nefret ve karalama kampanyası bu forumda? Gerekli mi?
Nicin TR icinde cereyan etmekte olan cok onemli bir sportif /hukuksal / guvenlik konusu hakkında saldırı kampanyası taa Amerikalara Utah eyaletinin forumuna tasınıyor?
Bu naive bir hareket midir, kasıt aramamak mı lazım, sempati ile mi bakmak lazım?
Ben oyle bakmıyorum, benim hoşuma gitmiyor, rahatsız oldum.
TR içindeki konu TR içinde konuşulur, dışarda /dunyada aleyhte kamuoyu yaratmaya kalkışmanın anlamı nedir, iyiniyet var mı bunda? Kotuniyet varsa işte ben o kotuniyetliye hitap ediyorum.
Konu Fenerbahce vs de degil, ondan cok daha ileride ve tehlikeli, millet TR'de bu yuzden birbirine giriyor durumda, kan dokulecek nerdeyse.
Senin genel kulturun şunu bilmeye yeterli mi bilmiyorum; biliyor musun ki Yugoslavya denilen ulkenin parcalanması iki futbol kulübünün arasındaki rekabet ve düşmanlığın sonunda patlayan kavga sonucu gercekleşti?
Evet, aynen öyle oldu. Ulkenin başkentinin en buyuk iki takımı, Partizan ve Kızılyıldız, siyasi olarak iki ayrı dusuncenin temsilcisi huviyetine gelmisler; birinin taraftarları Yugoslavya'nın butun kalması şeklindeki siyasi dusunceyi temsil ediyormuş, digerinin taraftarları ise bolunme taraftarı imiş yani milliyetciler (milliyetci olan takım yalnızca Sırp futbolcu oynatıyor kadrosunda, Yugoslavya milli takımında Hırvat Bosnak vs futbolcular oldugu icin de Yugoslavya milli takımını reddediyorlar, ıslıklıyorlar milli takım Yugoslavya icinde mac oynarken.) Her derby macında kavga cıkıyor iki takım taraftarları arasında, gerginlik gerginlik, sonunda gene aralarındaki bir derby macta buyuk meydan kavgası cıkıyor, kavga stadyum dısına yayılıyor, oradan butun ulkeye yayılıyor; ve o sekilde iç savaş çıktı, seneler suren iç savaş, yüzbinlerce insanın ölümüne ve ülkenin parçalanmasına yok olmasına yol açtı. Iç savaş ve parçalanma derby maçta çıkan kavga sonucu gerçekleşti yani, kabusun fitilini o iki takım taraftarları ateşlemiş oldu.
O kadar da ciddi bir olay bu. Buyuk spor takımları yalnızca spor takımı degil artık, oyle ulkelerde.
TR'deki iki buyuk takımın durumuna bakınca da, taraftarlarının durumuna, siyasi olarak da cepheleşmişler gibi bir manzaraya gidiyor olay.
Ben olaya boyle bakarım, endişe ederim, ve yangına körükle gitmem.
O yuzden de rahatsız olurum ben taa bilmemnerelerde yapılan nefret kampanyasından.
Sen olmaz mısın, başkası olmaz mı, beni hiç ilgilendirmez; herkesin gorusu kendine.
Evet, birinci sual, nicin normal oluyor Utah dolaylarındaki insanların onunde bu Fenerbahce nefreti kampanyası?
Kulup baskanının poliste cekilmis resminin BU forumda post edilmesi nicin gerekiyor? Nicin olagan karsılanmalı?
Simdi baskaları da kalkıp burada baska kulubun yaptıgı borsa hisse senedi suistimalini mi tefrika etsin (resmi yazı var biliyorsun o konuda SPK'dan kulube)?
Yakışır mı bu işler Turk insanına?
Ikinci konu: Burada dunya kadar kufur ve hakaret gordum Turklere yonelik?
Sen gormedin mi? Buradaki başka Turkler gormuyor mu?
Niçin ses çıkarılmıyor? Hep böyle mi oldu sizin tutumunuz madem ki 7 senedir filan bu forumdasınız?
Hakaretleri aşağılamaları hazmetmek suretiyle mi sevdireceksiniz kendinizi?
Sizin tutumunuz tercihiniz oyle ise eger, benimki oyle degil; herkes sizin gibi olmak zorunda degil yani.
Begenmediniz mi benim tutumumu? Ne diyeyim, ben sizinkini daha fazla begenmedim.
Genc insanların cogundan cok fazla ben Amerikada da bulundum Amerikalılarla da iş yaptım, bana anlatmayın onları.
Oyle eziklik, hakaretleri yemek tavrı nedir?
Bak somut soruyorum, gördük mü bu thread'de Turklere Tukluge hakaretler?
Gorduysek eger, bu da o hakaretler karşısında benim tavrım tepkim, oyle goreceksin. Adam olun, onurlu olun dedigim odur.
Öyle, küfürleşiriz filan lafları, küfürleşsen ne olur; sen şu sorduğum somut noktalara cevap ver. Dolandırmadan, somut.
Kariyer filan diyorsun, olsun kariyeriniz bizim jenerasyondakiler kadar, o kadar icraat gosterin de o zaman konusalım. Benim jenerasyonumun insanlarından bazıları dunyanın en saygın akademisyenleri arasında yer alıyor, bazıları dunyanın buyuk corporation'larında en ust seviye yonetici, bazıları ulkenin en onemli iş liderleri ve girisimcileri arasında. Sizlerden de cıksın da gorelim. Lafla olmuyor o performanslar.
Ama sunu ogrenin: O saydıgım basarılı insanlardan tek bir tanesi bile su sizin yaptıgınız gibi Turklere hakaret edildigi ortamda sesini cıkarmadan suklum puklum durmaz
saklanmaz. Ne oluyor deyip gerekli izahatları yapar her biri. Fark orada işte. Benim burada gordugum ve beni kınamaya calışanlar ise fazlasıyla conformist, hazımlı insanlar.
Tarzlarımız bakış açılarımız farklı.
Biz burada Turkleri cok iyi temsil ediyoruz da, vs... Sen oyle dusunuyorsun, senin standartlarına gore oyle o; ben begenmedim senin temsil edişini. Ağır hakaretler aşağılamalar yapıyorlar ama senden hiç ses çıkmıyor, ne anladım ben senin temsil edişinden.